Asistent Specialist Marketing in domeniul Alimentatiei Publice

Candidatul ideal:

Dinamic, indraznet, creativ, si cu mult fler, viitorul nostru coleg se concentreaza bine sub presiune si este un bun comunicator. Isi foloseste capacitatea de analiza si sinteza si da mereu dovada de initiativa si spirit de echipa.

Demonstreaza:

  • Abilitati de gestionare a proiectelor, in domeniul alimentatiei publice, emitere documente, mijlocire si obtinere autorizatii de functionare si de asemenea, o buna practica in relatiile cu Autoritatile Statului;
  • Cunoasterea Standardului ISO 22000 / HACCP 2005 – siguranta alimentelor; Cunoasterea in profunzime a tehnicilor si a practicilor de marketing;
  • Min. 3 ani experienta demonstrabila in marketing, in domeniul alimentatiei publice;
  • La zi cu tendintele, bunele practici, tehnologiile si metodologiile marketingului digital;
  • Posesor a permisului de conducere, cat B, de min. 5 ani

Constituie avantaje:

Experienta, flerul si determinarea in munca;

Beneficii:

  • Salariu motivant
  • Bonusuri de performanta

Ajutor bucatar

Candidatul ideal

  • Dorinta de a lucra in echipa
  • Persoana serioasa dornica de munca

Descrierea jobului:

  • Atributii legate de pregatirea comenzilor:
  • Asista bucatarii prin actiuni simple ce conduc la bunul mers al activitatii din bucatarie : aduce materiile prime din magazie,
  • Ajuta la pregatirea pentru livrare a produselor finite ;
  • Atributii legate de mentinerea curateniei la locul de munca:
  • Asigura curatenia zonei de lucru si a bucatariei in general (curatenie ustensile si blaturi de lucru);
  • Spala vesela din bucatarie;
  • Mentine ordinea in bucatarie;
  • Atributii legate de respectarea regulilor de curatenie personala:
  • Foloseste echipamentul de protectie permanent cat se afla in bucatarie;
  • Se spala si dezinfecteaza pe maini inainte de contactul cu produsele alimentare sau ustensilele de bucatarie

Beneficii:

  • salariu motivant in functie de experienta
  • contract de munca
  • masa asigurata
  • pregatire la locul de munca

Casieri/ lucratori comerciali

Candidatul ideal

  • Persoana care inspira incredere.
  • Experienta anterioara pe un post similar constituie un avantaj;
  • Aspect fizic placut, ingrijit, prezenta agreabila,
  • Atitudine orientata catre client – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
  • Atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
  • Disponibilitate de a lucra in ture.
  • Dorinta de a lucra in echipa
  • Persoana serioasa dornica de munca

Sarcini si atributii de serviciu:

  • Intocmeste corect si la zi chitantele pentru sumele incasate de la clienti la vinzarea cu plata pe loc;
  • Incaseaza sumele de bani de la clienti, prin numarare faptica, in prezenta acestora.
  • Raspunde material si disciplinar pentru pagubele produse, daca prin fapta si in legatura cu munca a cauzat pagube materiale societatii.
  • Respecta cu strictete procedurile de lucru.
  • Are obligatia sa raporteze in scris conducerii direct si in timp util orice nereguli pe care le observa in modul de executare a sarcinilor ce revin oricarui angajat al societatii, indiferent de functia pe care o detine, daca din cauza acestor nereguli s-ar putea crea sau s-au creat deja prejudicii firmei.
  • Pastreaza spatiul de lucru curat si respecta reguli stricte de igiena in industria alimentara, amplaseaza gastronoamele in vitrina calda si le clateste;

Beneficii

  • Salariu motivant in functie de experienta intre 1700-2200 ron net
  • Contract de munca
  • Pregatire la locul de munca