Website-ul https://po-li.ro/ este administrat de SC POLI CHINESE FOOD SRL cu sediul social in Sat Afumati, Comuna Afumati, Str. FABRICII, nr. 1, spatiul comercial H7M11, etaj, Judet Ilfov.

Navigarea pe site-ul https://po-li.ro/ (“Website-ul”) echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea fara limitari a acestor Termeni si Conditii precum si a tuturor legilor si reglementarilor aplicabile de catre orice vizitator (“Utilizator”).

SC POLI CHINESE FOOD SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Operarea acestui website poate fi restrictionata sau intrerupta, fara nicio responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta sau neafectata a continutului sau.

SC POLI CHINESE FOOD SRL nu are responsabilitatea daunelor directe sau indirecte rezultate din nerespectarea Termenilor si Conditiilor de utilizare.

Limita accesului la Website

Utilizatorii site-ului au obligatia de a pastra un limbaj civilizat, iar continutul mesajelor transmise de utilizator prin comentarii sau alte mijloace nu trebuie sa fie ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu SC POLI CHINESE FOOD SRL, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. SC POLI CHINESE FOOD SRL nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda Website-ului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

Scopul folosirii

Folosirea continutului si a informatiilor prezentate pe Website va fi facuta numai in scop de informare si se adreseaza utilizatorilor personali si nu profesionistilor.

Accesarea Website-ului interzice exploatarea continutului acestuia prin descarcarea, copierea, procesarea, modificarea, publicarea sau transmiterea materialelor expuse de SC POLI CHINESE FOOD SRL. Reproducerea fidela sau derivata a unei sectiuni din Website se va face doar cu acordul SC POLI CHINESE FOOD SRL, altfel se va recurge la caile legale de protectie aferente.

Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului https://po-li.ro/: imagini, texte, elemente de grafica web, clipuri, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC POLI CHINESE FOOD SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC POLI CHINESE FOOD SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Limitarea raspunderii

SC POLI CHINESE FOOD SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SC POLI CHINESE FOOD SRL nu este responsabil de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Utilizatorul ia la cunostiinta faptul ca Website-ul reprezinta un mediu general de promovare si informare referitor la activitatea SC POLI CHINESE FOOD, fara vreun angajament juridic.

Informatiile incluse pe site au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care considerate de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta SC POLI CHINESE FOOD SRL, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar SC POLI CHINESE FOOD SRL nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Confidentialitate

Pe parcursul administrarii website-ului, Compania depune toate eforturile necesare pentru a mentine confidentialitatea datelor personale transmise de Utilizatori prin intermediul Site-ului, atat direct, cat si indirect.

SC POLI CHINESE FOOD SRL are responsabilitatea de a folosi in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le oferiti despre dumneavoastra sau despre o alta persoana. Colectarea datelor se face in scop de marketing, reclama & publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale website-ului companiei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite un e-mail la office@po-li.ro. SC POLI CHINESE FOOD SRL se obliga sa nu faca publice datele personale ale utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si / sau procedurile judiciare. SC POLI CHINESE FOOD SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. SC POLI CHINESE FOOD SRL nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Website-ului.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Toate litigiile aparute in legatura cu utilizarea Website-ului vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea disputei nu este posibila astfel, competenta revine instantelor de judecata romane din Municipiul Bucuresti.